Astro Logiskt

Jupiter i Lejonet- Kunglig Lycka

Kategori: Jupiter ♃, Lejonet ♌, Skytten ♐, Väduren ♈

 
Ja äntligen är den här. Jupiter i Lejonet som kommer vara ca 1 år i detta tecken. Vad är Lejonet för något? Jo det är den mest kungligaste zodiaken som finns. Solen, guld, lyx, mod, vitalitet, styrka, karisma. You name it. Samtidigt då de har en stark känsla för vem de är och följer sina passioner så kan man inte glömma att de har ett stort ego. Men småsinta är dom inte iallafall.
 
Vi vet, eller nej ni vet inte. Lejonet har haft en ganska tuff tid i framför sig i och med aspekten från Saturnus som ligger i Skorpionen. Saturnus har bildat hårda aspekter till Lejonet, Vattumannen och Oxen. Kärriären har inte funkat som den ska. Jobbat mycket utan stora resultat.
 
Så de är på tiden att de får lite lycka på deras väg. Men vilka kommer att drabbas av Jupiters närvaro i Lejonet? Jo alla med eld tecken som Väduren, Lejonet och Skytten. Så de kommer minsann känna av dess lyckosamma energi. Jupiter farmför allt trivs väldigt bra i eldtecken. Men hur kommer detta påverka fram över. Har man Solen, Månen, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus och Ascendent i Eldtecken som Lejonet, Väduren och Skytten. Och det räcker att du har kanske en eller två planeter i dessa tecken för att du ska känna av Jupiters inverkan.
Kanske har du Månen i Väduren och Merkurius i Skytten. Ja då kommer du genomgå en Jupiter transit.
 
 
Solen. Som står för ambition, karriär, fadern, själen, egot, den manliga sidan inom oss. Och det gäller för alla som har solen i Ljeonet framför allt men också de andra eldtecken Väduren och Skytten. Ni kan starta en ny riktning i er karriär och få en massa tur. En bra tid att starta upp eget företag och starta andra slags karriärs projekt. De som är födda tidigt skede av Lejonet, alltså de Lejon som är födda i Juli månad har kännt av dess inverkan innan Jupiter gick in i Lejonet. Självförtroendet kommer att växa och ni kommer att känna av enorm energi.
 
 
Månen. Som står för intution, modern, trygghet, känslor, kvinnliga sidan, hur man är i det dagliga livet. Man kommer känna sig väldigt lyckosam och känslomässigt tillfredställd. Och när det gäller kvinnor finns det en stor chans att det är en tid då man vill skaffa barn, men behöver inte betyda att alla kommer gå igen denna process. I och med Månen står för kvinnor så finns det en stor chans att kloka kvinnor kommer att komma till er och kanske ge goda råd. Eller i allmänhet att relationer av olika slag till kvinnor kan förbättras.
 
Merkurius. Planeten som står för intellekt, analys, idee'r, kommunikation. En tid då du kommer få en massa intressanta intellektuela utbyten. Har man kanske jobb inom media, kommunikation, arkivering ja då har ni minsann fördel. Intellektuellt kommer man hålla sig allert och känna att turen är på er sida. Du kan säg saker vid rätt tillfälle i rätt tidpunkt. En tid där dina sinnen kommer att expandera och du kommer ha ett stort intresse för att lära dig nya saker.
 
Venus i Lejonet, Skytten eller Väduren. Står för åtrå, det som får oss känna oss lyckliga, skönhet och kärlek. En tid då du kommer att socialisera mycket med olika människor. Du kommer se världen med rosafärgade glasögon. Lyx och överflöd kommer att vara större än vad de brukar vara. Det finns kanske en chans för både män och kvinnor att hitta sin stora kärlek, eller kärlek överlag. Venus står för vilken slags kvinna en man kommer att gifta sig med eller var tillsammans med. Stor chans för män där ute att träffa kvinnan under denna Jupiter transit.
Mars i Lejonet, Skytten eller i Väduren. Soldaten i vårt solsystem. Står för agression, tävlingslysnad, äran, konflikt, att få saker och ting gjorda. Är du en atlet och har något slags jobb där tävling krävs av någon form så är detta mycker gynnsamt. Du kommer känna dig full av energi och vara extra kreativ. Dina instinktiva sinnen kommer att vara på topp och självförtroendet kommer att växa. Du kommer att känna att ingen kommer att stå framför din väg. Du är allert och är beredd på det mesta.
Jupiter i antingen i Lejonet, Skytten eller i Väduren . Den stora läraren, högre kunskap, filosofi, långa resor, tur och expantion. Jupiter transiten kommer att medföra stora möjligheter att bredda sina vyer och kunskaper. Resor kanske kommer att dyka upp, möten med utlänska människor eller kulturer. Man kommer vara extra kreativ. Andliga aktivitetr kommer vara gynnsamma. I en kvinnas födelsehorskop så står Jupiter för mannen som hon vill ha. Finns möjlighet att man kommer att kanske träffa honom. En tid då man vill skapa och skaffa barn. Barnafödslar. Din relation till din far kommer kanske att förbättras.
 
Saturnus i antingen Lejonet, Skytten eller i Väduren . En planet som står för alla måsten, hårt jobb, restrektioner, dysterhet och mognad. Om man har haft dålig självförtroende så är den en tid som kommer att göra så att du måste rycka upp dig. Du kommer känna dig mer självsäker och livets våndor kommer kanske inte kännas så stora. Har du jobb inom finans, sociala sektor eller inom något vetenskapligt fält så är det gynnsamt för er som har dessa jobb. De kommer inte kännas lika betungande eller monotoma. Kommer kanske stöta på äldre, kloka människor i ditt liv. 
 
 
Ascendenten. Hur andra uppfattar dig i första sekunden. Ditt öde och kroppen. Jupiter kommer främs påverka Ljeonet men aspekterar i trigon till Väduren och Skytten. Du kommer att känna en mycket lyckosam tid framför dig. En bra tid att satsa på din kropp och själ. Här finns det tedenser att din kropp kommer att växa lite grann i massa, men Jupiter kommer att bidra med att ta hand om din kropp. Vill man satsa på muskler så funkar det utmärkt. Du kommer ha en mycket optimistisk utsrålning och kommer att uppfattas som mycket karismatisk. Du kommer att känna att livet har mycket att erbjuda saker till dig. Framför allt lyckan kommer att spridas i ditt liv.
 
Men alltså rent generellt. En bra tid för människor att lära känna sitt hjärta. Mycket romantik i luften. Guld och glamour. Den nobla sidan inom människan kommer att fokuseras. Kreativitet kommer att flöda. Själv har jag längtat efter Jupiter. Är så himla trött på allt dystert i livet.
 
Lets start the party!