Astro Logiskt

Flört med Tvilling Venus

Kategori: Lejonet ♌, Mars ♂, Månen ☾, Tvillingarna ♊, Venus ♀, Vågen ♎

 
Flörta opålitligt mycket. Dubbla romanser på en och samma gång. Vad kan man vänta sig av Venus i Tvillingarna. Det finns mycket lekfullt blinkande kring denna Venus. Framför allt kan de charma folk så fort de öppnar munnen.
 
Ärligt talat. Alla med Venus i Tvillingarna har ett så förfinat tal. Och de kan säga rätt ord vid rätt tillfälle men har sarkasmen vid djävulens sida. De kan minsann dra folk i näsan utan att de blir påkommna och så har vi Merkurius som är i Tvillingarna. Mycket skvaller kan man allt få höra.
 
Nu när Tvillingarna är en symbol av en Man och en Kvinna så är det inte konstigt att de har ett behov av att vara med det motsatta könet. Men de är inte som Vågen där de behöver vara i en relation och skapa någon slags balans och harmoni. Här tar man känslor på ett väldigt ytligt sätt. Så var inte klängig. Just play the game, om man ska följa Tvillingarnas råd. Men man får inte heller glömma stridstuppen Mars i Vågen. Allt det här kommer bara att sätt fart och ge eld där det behövs. Fast med en stor elegans
 
Och just nu har vi Månen i Lejonet som bara vill vara i centrum och skapa lite drama och glamour. Perfekt kombo! Varför inte hitta på något kul på en söndag och på måndag fram över. Nu när man har världens tillfälle.