Astro Logiskt

Öken M.A.R.S

Kategori: Mars ♂, Stenbocken ♑

 
 Vi vet. Stenbocken är zodiakens status sökare, karriäristen, den väl organiserade och distanserade tecknet Stenbocken. Okej Mars i Skytten har gjort att vi har tittat över horisonten när vi kämpar för något. Men detta. Denna Mars kan ingen slå förutom den i Väduren och Skorpionen. Men Mars här är på något sätt lite tuffare men inte så känslosam. Det behåller sin ilska och kontroll. Kontroll, allt som har med Stenbocken är kontroll ut över gränserna!

Som vi vet så styrs Stenbocken av strukturerade Saturnus så Mars kommer att hålla sig till spelreglerna. Finns inga genvägar utan man få använda sig av sin egen viljestyrka och ambition. Stenbocks Mars är så himla tålig och motståndskraftig. Den är torr och ihärdig. Den påminner mig så mycket om nomaden Eli från The Book Of Eli. Ensam och blind och klara sig bra på egen hand.

Den är varken ond eller en hjälte. Den bara kämpar i ur och skur. Och det är vad vi måste kämpa med just nu. Jobb, jobb och jobb. Papper och räkningar. Vi kommer att få så himla mycket gjort! Stenbocken älskar att jobba och Mars älskar att vara praktisk. Hur bra som helst från Stenbockens perspektiv.