Astro Logiskt

B.L.O.D.M.Å.N.E- Fullmåne i Vågen

Kategori: Månen ☾, Vågen ♎

 
Lunari eclipse eller Blodmåne, denna månförmörkelse är väldigt mäktig. Och dessa eklipser händer alltid i par. Först så vara det solförmörkelse i Fiskarna och ca 15 dagar efter så får vi denna Månförmörkelse i Vågen. Detta relations fokuserade tecken kanske gör att vi måste bryta upp med gamla vanor när det kommer till hur vi förhåller oss i ett förhållande, men också hur vi är socialt utåt.
 
De människor som inte stödjer dina åsikter kanske försvinner och förhållanden kanske tar slut på grund av att de inte får dig att växa som människa. Eller så tar man ett nästa steg i förhållandet. Men det är bäst att inte göra några bestämda förändringar i ens liv för energierna är mycket skakiga och kan göra att man blir förvirrad och stressig. 
 
Men man ska verkligen vara försiktigt i och med energierna är väldigt skakiga en vecka före och ca 3-4 dagar efter en månförmörkelse.  Helst ska man undivika farliga aktiviteter som att åka flygplan, köra för fort, kemikalier, operationer, maskinerier för det finns större chans för olyckor. Själv har jag känt hur skakigt det har varit att åka med cykeln. Bäst är att befinna sig i miljöer där det finns harmoni. Att gå inåt i sig själv och meditera eller fokusera på sig själv är en mycket bra sysselsättning. Det kan uppstå mycket agressioner eller provokationer på grund av denna stressiga energi som kan vara svårt att kontrollera. Speciellt nu när Månen skapar en opposition till Uranus i Vädure och en kvadratur med Pluto i Stenbocken så kan det skapa enorma psykologiska och vardagliga förändringar som tar en riktning som man minst väntar sig. Det kan antingen kännas krävande och skakigt eller befriande. Men det bästa med det här är att det kan ge en klarare bild efteråt.
 
Bli inte förvånad över om något med våld, terrorism eller olyckor kan dyka upp. Själv var jag med i en liten olycka för ca en vecka sen så detta har helt enkelt berört mig starkt. Så bäst är att ta ett steg bakåt och det positiva med dessa händelser är att intutionen kan vara mycket starkare och som förhoppningsvis funkar som en guide för att unvika dessa negativa händelser.
 
 
Love and Peace