Astro Logiskt

Morsdag- En relation till Månen

Kategori: Fiskarna ♓, Månen ☾, Neptunus ♆, Skorpionen ♏

 
Morsdag idag och jag köpte lite glasstårta och en bukett med blommor till min mamma. Hon blev riktigt överraskad och glad av gesten. Hjälpte henne att packa för hon kommer att flytta snart. Men vem är ens mamma i ens födelsehoroskop?
 
Idag befinners sig Månen i Skorpionen. De personer som jag känner som har denna Måne i deras horoskop har en rätt så komplicerad relation till sin mamma. Oftast kanske vill modern dominera över barnet eller ha en slags kontroll över individen. Det är som om modern alltid har ögonen på nacken över sitt barn och oftats kan dessa personer känna sig strypta av moderns Skorpion klor. Men jag säger inte att alla har det så. Har man en positiv aspekt av Jupiter eller Solen så kan relationen bli lättare.
 
Men just nu Så bildar Månen en trigon till Neptunus i Fiskarna. En dag fylld av fantasi och nostalgikänslor idag. Speciellt nu när Venus är i Kräftan så har vi denna månaden haft fokus på hemmet. Kanske har vi kännt oss enormt kreativa när vi har varit hemma. Så ja, moders känslorna kan vara lite drömska och diffusa idag eller så man kanske bara njutit av att vara nära sin mamma.
 
Men vad har du för slags relation till din mamma och i vilket tecken har du din Måne i?