Astro Logiskt

Fullmåne i Oxen - De Fem Sinnenas Kväll

Kategori: Månen ☾, Oxen ♉

 
Fullmånen i Oxen! Detta är bara utmärkt! Månen är exalterad i Oxens tecken, med andra ord så kommer Månens kvaliteér fram på ett naturligt sätt. Nu när jag tog en titt så står det många planeter i Jordtecknen. Inte minst i Jungfrun där både Mars, Venus och Jupiter är i Jungfrun
 
Stabilitet och trygghet. Hemmet, inkomster och sensuella nöjen med en mix av materiell lyx. Om det är något du har kämpat med riktigt mycket inom dessa områden så kommer du se resultat av dessa frön du har sått. Oxen handlar om att kunna njuta av de mest vardagliga och gjordnära tingen i ditt liv. 
 
Du njuter kanske av att se hur vackra blommrona ser ut. Smaken på maten du äter. Doften av parfymen du bär och inte minst, melodierna som du hör när du lyssnar på musiken. Det är inte så många människor som unnar sig dessa saker, speciellt att koppla av.
 
Läste nyss en artikel om att kvinnor bär med sig stressen tills kl 23! Varning säger jag. Rådet de gav till kvinnorna var att gå och ta över soffan och bara slappna av. Och det är vad Oxen handlar om! Att bara slappna av. Oxen är ett vädigt ihärdigt och envist tecken, men kan dock slappna av på sin fritid. I och med att Oxen tillhör de femenina tecknen så är egenskaperna bakom som är viktiga att ta vara på. Ibland kanske man bara ska ta ett steg bakåt och inte alltid rusa fram här i livet. Vi lever i ett väldigt maskuliniserat samhälle där karriär, konkurrans, intellekt och rationalitet är på topp. Inget fel med det men tar man inte emellanåt paus så kan allt det där göra folk utbrända. Oxen vill visa oss att trots pengar så är det viktigt att kunna bara slappna av och vara passiva för en gång skull. Natur och kultur är också lika viktigt. Fullmånen i Oxen handlar om att vara jordad och ha båda fötterna på jorden. Vi är trots allt fysiska varelser och har våra fysiska behov. Utan mat, syre, vatten, djur och växter så hade vi inte funnits.
 
Så ta det lugnt och njut av kvällen ♥