Astro Logiskt

Fullmåne i Fiskarna - Djup Känslo D.J.U.P

Kategori: Fiskarna ♓, Lejonet ♌, Mars ♂, Månen ☾, Neptunus ♆, Skytten ♐, Venus ♀, Väduren ♈

 
 
Konstnär: Zofia Bogusz 
 
Denna super Fullmåne i Fiskarna. En mycket speciell Fullmåne. När det är en Super Fullmåne så är denna Månen närmare jordens yta än vanligt. Många av oss kan fånga upp det mediala och intuitiva sidan inom oss. Vi blir känslomässigt öppnare än vanligt. Kanske en liten gest eller ett ord kan få våra känslor att gå i varv.
 
Vi får inte heller glömma. Fullmånen i Fiskarna. Månen med Neptunus. Empatin för de som har det svårare än oss kan växa fram nu. Kanske känner du lättare för andra och ser saker med mjukare ögon. Ett lite mjukare hjärta kan få komma fram nu ikväll. Fiskarna är det tecknet som vill fly från verkligheten på olika sätt. Antingen via drömmar, kreativitet, läsa böcker eller titta på film. Och vissa kan ta till sig med alkohol eller andra ogynnsamma substanser. Det är bara det att kroppen kan vara ovanligt känslig just nu för sånt i och med Fiskarna är kopplade till lymfkörtlarna. Och i med Månen är i Konjuktion med Neptunus så kan man känna av att den kreativa ådran kan komma fram till oss. Det är som om den kosmiska och mediala kanalen är öppnare än vanligt. I och med att Fiskarna tillhör de feminina tecknen så kan denna Fullmåna få oss att vara mer introverta och inte vara så självupptagna
 
Själv märker jag att jag bara vill vara isolerad och vara för mig själv (Fiskarna). Folk med jobbiga vibbar och med taktlöshet gör mig bara galen just nu. Fiskarna är det tecknet som måste uppoffra något så de få själsligt frid inom sig. Oftast är det något materiellt för att vi ska kunna känna oss lyckliga. Dettta gäller speciellt Fiskarna.
 
Mars och Venus i Lejonet kan göra oss lite passionerade ikväll. Storsinthet i kärlek och spontanitet. Men man måste se upp. Bråk kan dyka upp (Mars) i våra kärleksförhållanden (Venus). Det är bäst att göra planerade aktiviteter om man söker sig till action nu. Venus är trots allt i en Retrograd så allt med kärlek måste tittas ur ett annat perspektiv. Det är lätt att kanske vilja gå skilda vägar och sen ångra sig när Venus har slutat att gå i en Retrograd. Men det är alldels utmärkt för att följa kreativa impulser som man får. Speciellt alla Lejon, Vädurar och Skyttar kan känna av denna energi just nu. Inte helt ovanligt att man kan få våta och sexiga drömmar i kväll. Kärlek och känslor är helt klart i fokus.
 
Hur upplever ni denna Fullmåne? Berätta gärna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: