Astro Logiskt

Blodmåne i Väduren - Gammalt Slut och Ny Början för Själen

Kategori: Merkurius ☿, Månen ☾, Pluto ♇, Uranus ♅, Väduren ♈

 
Blodmoon eller Blodmåne och inte minst i Vädurens tecken! När en sån här eklips händer så kan det kännas som att hela världen kan raseras, men detta är en kort fas. Oftast kan några dagar före och efter kännas ostabila. Men det är oftats så för att något nytt måste ta plats. Vi människor är vane djur. Det gäller både fysiskt och psykiskt. En sån här Månförmörkelse tar oftats något ifrån en när något inte har en funktion i ens liv. Men tar inte alltid ifrån en något. I vissa fall kanske du blir säkrare och väljer antingen saken eller rikting i ditt liv som är redo att hända. Men när det gäller Månförmörkelse så tenderar vi människor reagera med sorg, överväldigande känslor och frustration. Det är för att Månen är kopplat till vårt psyke och känslor. Det är den femenina sidan i oss som väcks. Är det något du försöker att förtränga så kommer det upp till ytan så man kan ta tag i problemet.
 
Men hur kommer denna Månförmörkelse karaktär se ut? Pluto kommer att skapa en hård aspekt rill Månen så vi kommer kanske känna att vi möter våra djupa rädslor och tabuer som vi har inom oss. Vi kommer att vilja gå djupt och titta in i våra känslor. Och på det sättet så kan vi transformeras och gå vidare. Merkurius som är i en Retrograd tittar också på Månen. Det blir mycket tankar och reflektioner kring denna händelse. Kommunikation och nyfikenhet är nyckel ordet. Samtidigt så tittar Pluto också på Merkurius. Detta gör att vi blir extra vaksamma med våra känslor och tankar. Kanske kommer du tänka igenom mycket noggrand och sedan dra en slutsats innan du öppnar munnen framför någon. Pluto har med andra ord en mycket stor betydelse för denna Blodmåne.
 
Uranus får vi inte glömma har varit i Väduren nu i några år och kommer kanske att ge en rebillisk och nytänkande åt denna Blodmånen. Uranus är väldigt elektriskt och framtids orienterad av sig så förändringarna kommer kanske inte hända extakt nu men inom sin framtid så kommer det ske plötsligt när man minst anar det. 
 
 
 
 
Vad längtar du med denna Månförmörkelse?
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: