Astro Logiskt

Mars och Venus - Love Soldier

Kategori: Lejonet ♌, Mars ♂, Skytten ♐, Venus ♀, Väduren ♈

 
 
 
 
 
Venus har slutat att gå Retrograd och har börjat gå den raka riktningen. Vad har hänt hos er. Har Någon gift sig, blivit ihop eller gjort slut? Har ni fått någon slutsats över er reflektion kring kärlek och skönhet så klart. Själv har denna Venus Retrograd skänkt mig en massa nya kvinnliga (Venus) vänner. Min syn kring estetik har också förändrats. Men Venus är med Mars nu.
 
Venus i Konjuktion med Mars i Lejonet. Venus och Mars kombinationen är en av de mest sexigaste kombinationen i horoskopet. Venus som står för sensualitet, kreativitet, kärlek, relationer, harmoni eller som till exempel äta sina goda kakor man har hemma. Allt man njuter av som får en en att känna sig lyckklig är Venus. Och så möter denna planet med Mars som är den råa animalistiska sexualiteten, soldaten, energi, disciplin, krig och agression. Men Mars är också en intelligent planet, men dock inte som en professor. Mars en strateg som inte tycker om komplicerade krumelurer.
 
Så många par där ute kan få sig en släng av passion och njuta av den fysiska kärleken. Det är väldigt mycket äventyr när Mars är med, men inte alltid så stadigt. Mars är lite starkare än Venus i Lejonet så kanske kommer man möta allt detta med en tuff attidyd. Man kommer kanske säga rakt ut vad man tycker om i förhållandet eller inte i den grad att bråk kan uppstå. Många känner av Venus starka stråling efter denna retrograd och kan ha en slags framförhålling av vad man vill i sitt förhållande. Fast jag vill varna er. Det är inte helt ovanligt att bråk och gräl (Mars) Kan dyka upp i era käreksförhållanden (Venus) just nu men. Fysisk attraktion balandat med passion och gräl. Vad kan man säga. Men oroa er inte. Kanske blir det mys pys med en extra twist. Mars är otålig och oförutsägbar. Det gäller att ha framförhållning.
 
Men detta är alldels utmärkt om man håller på med kreativa saker och projekt. Mars kommer att ge skaparkraft och energi så att Venus kan producera saker på ett energiskt sätt. Det kommer helt klart att vara en produktiv tid. Speciellt för alla Vädurar, Lejon och Skyttar.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: