Astro Logiskt

Merkurius Retrograd - Relations Snack

Kategori: Merkurius ☿, Pluto ♇, Vågen ♎

 
Merkurius Retrograd igen. Och detta kommer att vara i ca 2 veckor i Vågens tecken. Vågen kommer helt klart att vara upptagen med sina projekt. 
 
Det är bäst att ha koll på information så man inte gör något fel. Lika bra att skriva en lista. Speciellt kan det vara bra att ha en buck up plan. Så om inte plan A fungerar så är det bra om ni har B och C till hands. Kolla verkligen igenom noggrant på tider och datum och era leveranser. Jag har själv erfarenheter av att när jag har beställt något så brukar antingen fel vara dyka upp eller är det något annat med produkten som inte stämmer.
 
Var inte heller förvånade om en gammal vän hör av sig till dig eller att något gammal diskussion tar upp. Infrastruktur och resor kan på något sätt vara lite förhindrat av något slag.
 
Men Merkurius i Vågen. Vågen är ett relations tecken. Vågen vill sammarbeta och veta vad andra tycker i ens omgivning innan den dra sina egna slutsatser. Vågens specielitet är kärleksrelationer. Vågen som trots allt är ett maskulint tecken så är det detta tecknet som vill balansera det manliga och kvinnliga, natt och dag och så vidare.
 
Men många tror att Vågen bara vill skapa harmoni och fred så har de fel. Många gånger kan de ta till med våld eller agression för att ska denna balans ska uppstå. Ibland måste man skjustera obalanser med extra kraft. Det kan också gälla relationer i allmänhet också. Det är inte helt ovanligt nu att heta diskussioner kan vara på tapeten i många relationer, antingen kärleks eller i business. Om man har försökt att undvika prata om jobbiga ämnen så kan dessa samtal dyka upp när man minst anar det. Och det krävs hårt arbete för att man ska lösa dessa knutar i ens förhållande. Det gäller nu för många av oss att samarbeta extra än att bara låta någon styra oss. 
 
Merkurius skapar en hård kvadratur till Pluto som innebär att hemligheter kan tyka upp och skaka om vår vardag lite grann. Kanke är det någon slags information som har hållts hemlig som kan komma upp på ytan. Det är inte helt ovanligt att folk kommer att vara mer lyhörda och se igenom falsk information som sprids runt om. Det är just denna faktor som ger en extra tvist till denna Merkurius Retrograd.
 
Peace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: