Astro Logiskt

Neptunus och Jupiter - Orimliga Drömmar

Kategori: Jupiter ♃, Neptunus ♆

 
Jupiter och Neptunus skapar en opposition med varndra. De är rätt så lika i sin karaktär. Båda är väldigt andliga och inspirerande planeter som skänker en inspiration och andlighet. De ger än känsla av att allt är möjligt och det finns inga begränsningar. Om Jupiter är änglalikt religös av sig så är Neptunus mer illusorisk och är bra på sända otydliga vibbar.
 
För det första. Många kan vara extra känsliga av sig än vad dom är. Många kanske kommer inte klara av vissa jobbiga vibbar som människor kan ha. Man kanske kommer att vara extra medial av sig. Intutionen kommer att öka. Det är inte helt ovanligt nu att många vill fly från verkligheten och vara ensamma med sig själva genom att äta, röka, slösa pengar och så vidare. Verkligen kan kännas extra hård nu för dem känsliga.
 
Men detta är utmärkt om man sysslar med kreativa projekt eller vilja stärka den andliga sidan av sig. Själv har jag drömt väldigt starka och klara drömmar som har känts väldigt överväldigande. Denna Jupiter-Neptunus aspekt väcker den inre Visdoms kvinnan/mannen inom en. 
 
Problemet med denna aspekt är kanske så att man tenderar att lova förmycket och ingenting blir gjort. Saker och ting kan kännas oklara av något slag. I extrema fall kanske man glömmer att se de viktiga detaljerna i ens vardag. Illusioner, drömmar och spiritualitet. Det är helt klart något som många av oss kanske har kännt av eller varit aktiva med. För min del gäller det drömmar när jag sover.
 
Neptunus är självuppofrande och vill ge villkorslös kärlek medan Jupiter överlag vill skänka oss optimism. Hur har du du känt av denna aspekt i din vardag?
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: