Astro Logiskt

Jupiter - Lycko Drömmar och Tur

Kategori: Jungfrun ♍, Jupiter ♃, Oxen ♉, Solen ☉, Stenbocken ♑

 
Konstnär: Charmaine Olivia
 
Venus är fortfarande i Retrograd. Säkert finns det mycket funderingar kring relationer och kärlek fram och tillbaka. Men nu är Solen och Jupiter i en konjuktion. Den största och lyckosamma planeten av dem alla i astrologin. Om Saturnus ger dig en spark i röven så du får något gjort så är det så att Jupiter är mer som en slags universiell belöning och för att få dig att känna att du mår bra och ger dig en mening i livet (Jupiter).
 
Jupiter kommer att hjälpa oss nu med våra jobb, karriär och våra mål. Solen är våra ambitoner i livet. Så denna vecka kan man vara med om mycket skutt och glädjerus och du kanske tänker dig: Är detta sant? Kommer jag få drömjobbet. Får jag den där jobbkamraten som jag har alltid velat jobba med?
 
Men det gäller alla slags mål och drömmar så ta vara på det. Framför allt alla jordtecken Oxen, Jungfrun och Stenbocken kommer att få starka medvindar, speciellt de som är födda i början av dessa tecken, den första 3e delen. I och med att denna konjuktion ligger i Jungfruns tecken så är det perfekt om det är alla slags detaljstyrda jobb och mål som man strävar efter att gå runt! 
 
 
Kommentera inlägget här: