Astro Logiskt

Solförmörkelse i Jungfrun - Föränderliga arbets rutiner

Kategori: Fiskarna ♓, Jungfrun ♍, Månen ☾, Solen ☉

Solförmörkelse i Jungfrun. Eller som det heter på engelska: Solar Eclips. Det är när den manliga och kvinnliga principerna (Solen och Månen) möts som gör att någonting nytt kan födas. Oftats kan många människor känna en slags förändring som är rätt så ångestladdad för de känner av att något gammalt håller på att rubbas. Speciellt när det gäller Solen så gäller det något inom karriären, manliga gestalter, auktoriteter eller någon slags faders figur. 
 
Men dessa eklipser händer oftats i par. Den som folk mest kan reagera på ett känslommässigt plan är Månförmörkelsen. Men nu är det så också att Jungfrun och Fiskarna kommer att känna av dessa eklipser. Så om ni har antingen Solen, Månen, Asc eller några planeter i dessa tecken så kommer ni mest känna av denna eklips.
 
Men nu när det händer i Jungfruns tecken så byter vi Fokus från Vågen till Jungfrun. Från att ha varit väldigt fokuserade på våra relationer så kommer vi nu fokusera på Jungfruns domän. Jungfrun är hälsans, pliktens, arbetsrutineras och det mest analytiska tecknet i zodiaken. Så antagligen så kommer många få en slags förändrad syn kring hur de utför sina arbetsinsatser. Inte minst kroppen och hälsan. I och med Jupiter är också här så kan vi känna av att vi kommer expanderar och få ny kunskap om kroppen och hälsan. Många nu förtiden blir utbrända av sina arbeten så det kan finnas en positiv förändring som kan vänta en. Oftats ser man resultat efter ca 6 måndar efter sådana här eklipser.
 
Jobbar vi för mycket eller förlite? Lägger vi alldels för stor vikt på små detaljer eller finns det detaljer vi missar? Det är sådana här saker som vi kan känna att något inte håller i vår vardag. Och detta är såklart personligt. Det kommer i allafall finnas en brinnande fokus kring detta. 
 
Har ni kännt av något nu dessa dagar?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: